przez KrystynPL » sobota, 5 wrz 2015, 09:25
ZLOTE MYOLI DEBA:
- B1dY g3odny sukcesow, bądź zdrowy, bądź dżentelmenem, mocno wierz w siebie i pokonuj granice mozliwosci 1975
- Kiedy miałem 1 lat naszła mnie myol, że w czymo musze stać sie najlepszy 1974
- Dla zdrowia najlepszymi aktywnoociami są: pompowanie mięśni i dYwiganie ciężarów 1975
- Kiedy miałem 1- lat marzy3em o Ameryce i o tym, by być innym niż wszyscy 1979
- mój sekret, to trzycześćiowa formu3ka, której nauczy3em sie w klubie-pewnooa siebie, pozytywne podejocie i uczciwa, cie?ka praca. Wielu ludzi jest owiadomych tej zasady, ale bardzo niewielu potrafi wprowadzia ja w życie. Codziennie s3ysze kogoo mowi1cego:'Jestem za gruby. Musze zrzucia 15kg, ale mi sie to nie udaje. Wydaje sie, że nigdy tego nie poprawie'. Znienawidzi3bym siebie, gdybym podchodzi3 do spraw w ten sposob, gdybym był taki slaby .
- Czasami czuje sie sfrustrowany faktem, że siedzi we mnie wiecej energii niż mogę wykorzystać... tyle energii 1993size 1Wyslany Sob Wrz 04, 2004 12:29 pm:Robert Kennedy, Wydawca MuscleMag International: Pierwszy raz o Arnoldzie Schwarzeneggerze usłyszałem przed sal1 Victoria Palace Theater w Londynie. By3 to dzien zawodow Mr. Universe organizowanych przez NABBA. T3um mówić o 19 letnim Austriaku, którego ramiona miały 50sm obwodu. Nikt nie umiał wymowia, czy nawet zapamietaa jego imienia ale znakoicie pamiętali rozmiar jego ramion. niektórzy zao już z gory nazwali go 'Krolem' size 1Wyslany Sob Wrz 04, 2004 12:33 pm: Kiedy trenujesz ze sportowcami Olimpićdy Specjalnej, masz odczucie, że jesteś tam by inspirowaa. Ale naprawdę sam też czujesz sie zainspirowany tym wszystkim co oni są w stanie robią na przeciw wszystkim przeciwnoociom -Arnisize 1Wyslany Sob Wrz 04, 2004 12:45 pm:-Należy pamietaa o tym, że cia3o wykonuje to co powie mu umys3. Jeżeli umys3 nie chce podnieoa dużego ciężaru i angażowaa sie w intensywny trening, cia3o nie jest w stanie zrobią tego skutecznie. Bedzie wykonywaa ruchy , ale nie bedzie to ten rodzaj cie?kiego treningu jaki jest wymagany, by właściwie rozwin1a cia3o.
-Sekret polega na tym, by spowodować żeby umys3 pomaga3, a nie stawa3 przeciwko cia3u.
-Trzeba mieć pozytywne podejocie do treningu, do stawiania sobie celow i należy być podekscytowanym i pe3nym entuzjazmu w d1żeniu do osi1gniecia tych celow.
-Należy zawsze po?1daa poprawy tak fizyczniej, jak i psychicznej i intelektualnej. Należy bez przerwy sie rozwijaa.
-Sukces w kulturystyce nauczy Cie jak osiągnąć sukces w innych dziedzinach życia.
-Nigdy nie ustala3em sobie limitów ani barier psychologicznych. W czasie robienia uginan przedramion wyobraża3em sobie swoje bicepsy tak wielkie jak gory.
-Kulturystyka jest to systematyczne zdobywanie celu. Jest to stawanie twarz1 w twarz z rzeczywistooci1. Jest to pokonywanie przeciwnooci i samego siebie.
Na dzio tyle-poczytajcie... Mam nadzieje, że jest OK... (moj pierwszy Temat)