Siemanko mam prośbę chciałbym ułożyć razem z wami jakiś sensowny trening na masę , szczególnie mile widziane porady JoelPL bo z tego co widze bardzo se zachwalacie jego systemy treningowe.
Dodam ze w chwili obecnej jestem na sokach tym samym trening powinien byc na pełnych obrotach przy max zabawie z ciezarami.
chciałbym w planie zwrócić szczególny nacisk na klatę szczególnie gora oraz tyly barkow. Dodam ze nie chciał bym łączyć takich partii jak klata barki czy nogi barki.Najlepij te partie ćwiczy mi sie osobno wówczas wiem ze ta droga partia nie jest zaniedbywana tym ze z cwiczenia na cwiczenie mam mniej sily. Ostatnio robiłem planem JoelPL na klatę i efekty są zadowalajace, i przez ostatni trening robiłem systemem instynktownym i teraz chciałbym wskoczyć znowu na jakiś niezły planik i zastanawim sie czy mozna znowu zarzucić piorytet na klatę bo ta partia troche odstaje od reszty.Dzieki za pomoc mam nadzieje ze razem coś wymyslimy od ponidzialku chce zacząć jechać tym planem. Dodam ze mogę ćwiczyć z 5 razy w tyg.
POzdro