Plan Treningowy

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez BIRDSONG » poniedziałek, 17 paź 2016, 12:48

he napewno sprobuje, kiedyś robiłem podwójnie łączone na barki i tez był ogień

Post przez Enta1980 » poniedziałek, 17 paź 2016, 13:53

I jak probowales bicepsa zrobic?? :D

Teraz sprawozdanie: (koncze 9 tydzien)

spożywane suple:
Cell Pump od 3 tygodnia treningu
Ryboza- od 5 tygodnia
HMB- zakupiłem jakoś w polowie
Bialko ostowia 1 kg
Przez caly czas;
Tauryna
Magnez i Wit. B

Zmiany:
Sztrugsy raz w tygodniu
Od 7 tygodnia zamiast pompek na poreczach- ściąganie linek na bramownicy na podciecie klaty
Przedramiona- nie robile ich zbyt często
Biceps robiłem zawsze 4 serie
Martwy ciąg na prostych nogach pominięty z powodu wyczerpania - trening nóg konkretny
I tu problem naciągnąłem miesien musialem przerwać trening nóg na 4 tygodnie Od tego tygodnia dopiero powrocilem.
Barki- zmiana z gryfu na hantle- klul mnie bark nie moglem robić
Czasami ucianlem jakieś cwiczenia jeśli mialem za mało czasu, jednak rzadko sie to zdarzalo.
Brzuszki w pierwszych 5 tygodniach: (glownie miedzy cwiczeniami)
Na ławeczce 4 serie po 40-5 Na kołysce 4-6 seri po 30-35
Po tych 5 tyg dochodził co tydzień krążek 5 kg
Obecnie od 2 tyg robie tak:
3-4 po 25-3 na ławeczce (+15 kg)
4 serie po 30-35 na kołysce

Trening:
Treningi bardzo dobre (czyt meczace). Dobra forma ze zmianami tygodnia dobrze wpływało to na rozwój miesni. Jestem bardzo zadowolony z rezultatu uważam (nie tylko ja) ze uzyskałem spory postep. Z sila podobnie (trzeba wziąć pod uwagę kreatynę kończy mi sie w srode, dam znac ile zostalo) na ławce +12 kg nogi w szczycie +10-15kg teraz spory spadek (kontuzja) barki ok 5 kg ręce trudno zauważalne (potrojnie laczona- zmniejszony ciezar)
Uwagi:
Mialem podczas tego cyklu pare imprez dokładnie 3
mój problem za dużo ganji
zostały mi jeszcze 3 tygodnie do końca a juz jestem bardzo zadowolony :D
Polecam program jeśli ktoś by chciał skorzystać :D (na pewno kiedyś go powtorze)

Plany na przyszlosc- poswiecic sie całkowicie kulturystyce (bedzie ciezko ale musze dokonać wyboru)
Teraz zrobie strategiczne roztrenowanie
następnie trening wytrzymałościowy ok 4-6 tygodni (na kazda partie jedno cwiczenie na masę i tak bedzie)
Trening ciężarowców (nie jestem jeszcze pewny bo go nie czytałem :D) Jak nie to, to zrobie HST
lub najpierw ciężarowców i później HST :D
W przyszłym tygodniu zacznę 6w (zamierzam zrobić 4 w roku ze zmiana brzuszkow taka jak opisywałem wyzej +wznosy nóg w zwisie)
Od poczatku stycznia znów CP + dodatki :D

Poprzednia strona

Powrót do Trening