Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Dokładnie jak w powyższym poście,myślę że nie ma z tym co przesadzać. Większość witamin znajdziesz w normalnych produktach-pod warunkiem,że dieta jest odpowiednio zbilansowana.
www.pronutrition.pl - suplementy
Nox - a więc dieta
I Posilek 6.30 - 7.00 Płatki owsiane 150 g Mleko spożywcze 2% tłuszczu 400 ml 2 jajka 2 kromki chleba pełnoziarnistego II Posilek 10.00 Ryż brązowy 150 g Mięso z piersi kurczaka 150 g mix warzyw 100 g III Posilek 13.30 ... rodzinny obiad ... zazwyczaj ziemniaki lub kasza gryczana lub ryż ok. 200g piers z kurczaka, lub schab wieprzowy, lub wołowina 200g + około 100g warzyw IV Posiłek 17.00 i tutaj właśnie wstawił bym gainera ! prowadze firme i nie mam zabardzo czasu na gotowanie 5 razy dziennie (chyba że macie inną propozycje ?) V Posiłek ( godzine przed treningiem ) 19.30 ryba lub wołowina około 150 - 200g ryż biały około 150 - 200g + warzywa 100 g VI Posiłek po treningu 21.00 TUTaj maM problem... znów ryż+kurak ? VII Kolacja 22.30 (około godzine przed snem) Ser twarogowy chudy 150 g Oliwa z oliwek 10 ml
Pamiętaj, że dieta + trening to 80 % sukcesu, jeśli dobrze przemyślisz sprawę diety i dobierzesz do niej najlepsze rozwiązanie (Witaminy,białko,amino) coś czego Ci brakuje w diecie możesz osiągnąć 100 %
Pozdrawiam
Tak,ponieważ odżwyki,suplementy- o uzupełnienie diety. Wtedy sens ma branie gainera lub amino. Zależy od efektu jaki chcesz osiągnąć.
www.pronutrition.pl - suplementy
• Strona 2 z 2 • 1, 2