Witaj gościu, zarejestruj się Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Sprzęt do ćwiczeń, ławki, maszyny, wyciągi, drążki.

obsługa klienta

20-11-2010, 19:55

Budrys
Sezonowiec

Pochwały: 1
Witam,
mam pytanie-czy w firmie marbo-sport macie takie urwanie głowy na codzień czy raczej olać klienta to dla was drobnostka??

Chce zakupić u was stojaki pod sztange, model za 129 zł + drążek "kierownice" za 29 zł. na próżno próbowałem się skontaktować wczoraj z waszym pracownikiem/cą od zamówień, żeby ustalić czy za przesyłke zapłace 20, 30 czy 50 zł.
Kiedy na poczcie będę robił przelew będe strzelał-wpłace dyche więcej, albo dyche mniej...
Tylko PO CO W TAKIM RAZIE WASZYM PRACOWNIKOM GG na które nikt nie odpowiada? Przy zamówieniu piszecie żeby skontaktować się wcześniej z działem sprzedaży co do kosztów przesyłki, a potem można se pisać, czekać, pisać...

Miesiąc temu kupowałem drążek do wyciągu, przesyłka nie nadchodziła przez daw tygodnie, dzwonię-"och przepraszam, zapomniałam wysłać, najmocniej pana przepraszam, już to zrobie" zapytałem czy może mój przelew nie doszedł- "doszedł, doszedł, ale zapomniałam wysłać"

...aha.

Przy tamtej "wpadce" zachowałem spokój, pomyślałem każdemu się zdarzy, ale szlag mnie trafia gdy kolejny raz coś z waszymi pracownicami jest nie tak-ja na prawdę najmilej jak umiałem napisałem na gg moje zapytanie co do kosztów przesyłki, zrobiłem to ranem, słoneczko GG wskazywało że jest dostępny, i co ? i nic.

Pozdrawiam i proponuje zrewidować kto u was pracuje przy przesyłkach, kto teoretycznie MA siedzieć na gg i odpowiadać na pytania klientów, etc.

25-11-2010, 19:00

marbo-sport_pl
Marbo-Sport.pl

Witam!
Od jutra zwiekszymy ilość osób walczących z codziennymi pytaniami na GG, mam nadzieję, że to pomoże rozwiązać problemy z komunikacją poprzez komunikator Gadu-Gadu.

25-11-2010, 21:42

Budrys
Sezonowiec

Myśle że tak. Zresztą tu już nie chodzi o błyskawiczne odpowiedzi-jak pójde do Sheratona to wtedy taki będe mógł być wymagający :P
Jednak mi się rozchodziło o to że napisałem jedną wiadomość, tyle się naprosiłem żeby odpisali, a ci cały dzień tego nie zrobili (czyli musieli widzieć moją wiadomość w okienku a ją olali) ale daje już temu spokój->było minęło, a co miałem zamówić to zamówiłem, wiem dokładnie kto zawinił i przy tej spóźnionej wysyłce i przy tej olewce z komunikatorem, ale nikomu problemów robił nie będe. więc takie info zostawiam dla siebie.

pozdrawiam i mam nadzieje że teraz już zawsze będzie bez zarzutów.

Apropo- czy nie istnieje jakaś zniżka dla waszych stałych klientów (takich jak ja :P ) albo użytkowników tego forum, przy robieniu u was zakupów??

27-12-2010, 13:15

fobos91
Nowicjusz

Co do zniszki to jak sie orietuje to jest 4 % i 7% z recenzja.