Tak było na jakimś rysunku jak się mierzyć.
Może coś pokręciłem, albo rysunek był coś nie tak zrobiony.
Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Tak było na jakimś rysunku jak się mierzyć.
Może coś pokręciłem, albo rysunek był coś nie tak zrobiony.
Coleman tyle nie ma w udzie.Musiałeś źle mierzyć.
Chyba że mamy na forum giganta Jak forma?
Pewnie się pomyliłem.
Z formą jakoś idzie, w tym momencie robię mój 5 tydzień treningu siłowego aktualnie wszytko na 70% po 8 powtórzeń 4 serie. Tak jak myślałem nogi to mój najsłabszy punkt a na pewno noga prawa po każdym treningu to ona najbardziej dostaje. Jakoś przy ostatnich powtórzeniach na przysiady brakuje mi siły w prawej nodze. Jeszcze 3 tygodnie siłowego i powrót do masowego. Zakupiłem mały zestaw od cytogenix cytocell i cytonox będzie dobrze :] Podczas treningu masowego powinienem być bardziej aktywny na forum. Pozdrawiam.
Wydaję mi się że na plus lecz, wczoraj się trochę zdołowałam, waga wskazała zaledwie 77kg czyli wychodzi na to że ostatnimi czasy schudłem 2 kg :/ to mi się nie podoba. Będę musiał zwiększyć ilość węgli.
Witam, ostatnimi czasy ćwiczę na 5 dniowym splitem na masę i wspominałem że napiszę relację jak mi się nim ćwiczy i co jak na mnie oddziałuj mniej więcej.
Dzień pierwszy; klatka 1.Zaczynam od 2 serii normalnych pompek po około 15 ruchów. 2.Wyciskanie sztangielek na ławce dodatniej - 4 serie z czego pierwsza małą wagą by mięśnie przyzwyczaiły się do ruchu, 2,3,4 większe ciężary pod koniec mam jakieś 90% maksymalnej wagi i robię 6-8 ruchów. 3. Pompki na poręczach - 4 serie max - średnio to około 12 - 15 powtórzeń 4. Rozpiętki na ławce dodatniej jakieś 20% - 3 serie po 12 ruchów 5. Przeciąganie sztangielki nad głową - 3 serie po 12 ruchów Jak oddziałuje na mnie to połączenie; Jak widzicie nie wykonuję wyciskania sztangi płasko ponieważ zająłem się górną częścią klatki. Powiem że jestem zadowolony z wyników po 4 tygodniach treningu były widoczne znaczne zmiany Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|