Witaj gościu, zarejestruj się Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Producent odżywek i suplementów.

Nowość od Fitmaxa! Tego nie spotkasz nigdzie indziej!

18-05-2010, 21:56

PawelSzEvc
FitMax.pl Team

Pochwały: 1
Zamieszczam informację która dotarła do mnie z firmy dosłownie 5minut temu, chciałem przekazać wam wszystko na gorąco :-D

CREA MISSION czyli orotynian kreatyny Etyl Ester HCL .

Orotynian kreatyny Etyl Ester HCl to innowacyjna i niezwykle trwała, estryfikowana forma kreatyny. Proces estryfikacji powoduje zwiększenie stabilności w kwaśnym środowisku żołądka, dzięki czemu kreatyna przenika do krwiobiegu w niezmienionej formie. Wpływa na wzrost objętości komórki mięśniowej, dając efekt "napompowania mięśni". Reguluje transport i tworzenie się ATP, zapobiega procesom katabolicznym oraz przyspiesza tempo regeneracji. Dodatkowo eliminuje proces gromadzenia się wody w trakcie cyklu kreatynowego

każda kapsułka zawierać będzie 1200mg czystego orotynianu kreatyny Etyl Ester HCL

Myślę, że jest to produkt, którego brakuje w ofercie, zaawansowana technologicznie, sprawdzona forma kreatyny:-))

dawkowanie
1 porcja (2 kapsułki) rano na czczo, następna porcja (2 kapsułki)30 minut przed lub po treningu, ostatnia porcja (2 kapsułki) przed snem.
Popić dużą ilością wody lub napoju zawierającego węglowodany.

Produkt bedzie dostępny w opakowaniach 120kaps i 240caps.

Obrazek

20-05-2010, 12:56

mike
Obywatel 4gym.pl

4gym.pl team

Pochwały: 4
juz dostepny w sklepach?

20-05-2010, 15:06

PawelSzEvc
FitMax.pl Team

Pochwały: 1
owszem;)