Moj plan treningowy - ocencie

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez arlus__ » środa, 18 maja 2016, 21:32

Ten plan w większości napisał mi kumpel ... div align center Poniedzialek /div - klatka Wyciskanie sztangi na prostej i skośnej ławce - 5 seri po 1 powtórzeń Wyciskanie hankli na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Rozpietki na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń div align center Wtorek /div - barki Wyciskanie sztangi za głowy 5 seri po 1 powtórzeń Wyciskanie hankli z za głowy 4 serie po 1 powtórzeń Unoszenie hankli przed siebie 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli w bok 4 serie po 1 powtórzeń div align center Wtorek /div - WOLNEdiv align center Czwartek /div - klata - powtorka z poniedzialku div align center pićtek /div - plecy + przedramię Unoszenie sztangi 5 serie po 1 powtórzeń ja to nazywam "dziura w sciani " - wkładamy tam sztangę do tej dziury i podnosimy ja - 4 serie po 1 powtórzeń wiosłowanie 1 reka (hankle) - 5 seri po 1 powtórzeń div align center Sobota/div - BicepsUnoszenie sztangi 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli 4 serie po 1 powtórzeń młotkowe 5 seri po 1 powtórzeń "kolanko" 4 serie po 1 powtórzeń div align center Sobota/div - Wolne Wypowiedzcie sie na temat tego planu - co dodać , zmienić itp.
A i mam jeszcze jedno pytanko kolega mi napisał ze przy wszytskich cwiczeniach kazda serie po 1 razy czy to jest dobre - czy lepiej uzyc progresji np.
12 | 10| 8 | 8 | 6 | - i jka możecie to powiedzcie przy jakich cwiczeniach

Post przez szymanek334c » środa, 18 maja 2016, 21:35

Zestaw dyskotekowy.
Jak widze, jak ktoś 2 razy w tygodniu robi klate, ale nie robi nóg to śmiech na sali.Barki i biceps przesadzone, brak mc - świadczy o wszystkim.
Zestaw dyskotekowy...

Post przez arlus__ » środa, 18 maja 2016, 21:36

a po co mam robić nogi jak nogi mam dobre - gram w pilke nozna . Jak zestaw dyskotekowy to powiedz jak go zmienić co wstawić do jakeigo dnia itp.

Post przez nalasoc » środa, 18 maja 2016, 21:40

po co 2 posty ?? Dalej przystaje przy ACT . Plan bardzo zły

Post przez arlus__ » środa, 18 maja 2016, 21:42

nie 2 posty tylko 2 tematy - bo tam było pytanie o plan jak go zrobić - piszesz ze bardzo zły - mozez rozwinąć swoja wypowiec - dlaczego , co zmienić jak go mam zrobić

Post przez nalasoc » środa, 18 maja 2016, 21:43

hankla - hantla - klatka Wyciskanie sztangi na prostej i skośnej ławce - 5 seri po 1 powtórzeń ?????????? czyli chodzi Ci o to ze 5 serii na ławce płaskiej a potem 5 serii na skosnej???Wyciskanie hankli na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Rozpiętki na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Wtorek - barki max 12 serii Wyciskanie sztangi za głowy 5 seri po 1 powtórzeń 4 srieWyciskanie hankli z za głowy 4 serie po 1 powtórzeń wywalUnoszenie hankli przed siebie 5 seri po 1 powtórzeń 4 serieUnoszenie hankli w bok 4 serie po 1 powtórzeń 3 serieWtorek - WOLNECzwartek - klata - powtorka z poniedziałku znowu????? poczytaj sobie o regeneracji grup miesniowychpiątek po co az 5 serii??- plecy + przedramię (a gdzie cwiczenie na przedramie)??Unoszenie sztangi 5 serie po 1 powtórzeń tutaj podejrzewam, ze chodziło CI o podciąganie końca sztangi w opadzieja to nazywam "dziura w ściani " - wkładamy tam sztangę do tej dziury i podnosimy ją - 4 serie po 1 powtórzeń Wiosłowanie 1 ręką (hankle) - 5 seri po 1 powtórzeń i znowu na najszerszy grzbietugdzie cwiczenie na prostownik grzbietu oraz na m.
czworoboczny?Sobota za dużo cwiczen max 12 serii- BicepsUnoszenie sztangi 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli 4 serie po 1 powtórzeń młotkowe 5 seri po 1 powtórzeń "kolanko" 4 serie po 1 powtorzepodzial grup mięśniowych na dni sam sobie zrobisz, bo tu jest bardzo zly.
Poczytasz przynajmniej i sie tak szybciej nauczysz /Aha popraw plan, a my go znowu sprawdzimy!!!!!

Post przez Maximooo » środa, 18 maja 2016, 21:44

Bardzo zły to mao powiedziane! Nawet tricepsa nie robisz pomijając juz brzuch i nogi.
I nie gadaj ze jak grasz w pilke to masz "dobre nogi" głupoty gadasz.
Zrob ogolno rozwojowy plan czyli wszystkie partie robisz na każdym treningu.
A jak sie juz upierasz przy treningu dzielonym to rob na jednym treningu 1 partie RAZ w tygodniu.
Unoszenie sztangi 5 serie po 1 powtorzen:Raz masz to cwiczenie na biceps raz na plecy.
Moze powiesz o co ci chodzi z tym? I ogólnie za dużo serii na wszystkie partie

Post przez arlus__ » środa, 18 maja 2016, 21:45

107960:date sob, 17 lut 2007 - 17:57:name nalasoc) ''(nalasoc @ sob, 17 lut 2007 - 17:57) snapback107960/snapback ''!hankla - hantla - klatka Wyciskanie sztangi na prostej i skośnej ławce - 5 seri po 1 powtórzeń ?????????? czyli chodzi Ci o to ze 5 serii na ławce płaskiej a potem 5 serii na skosnej???Wyciskanie hankli na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Rozpietki na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Wtorek - barki max 12 serii Wyciskanie sztangi za głowy 5 seri po 1 powtórzeń 4 srieWyciskanie hankli z za głowy 4 serie po 1 powtórzeń wywalUnoszenie hankli przed siebie 5 seri po 1 powtórzeń 4 serieUnoszenie hankli w bok 4 serie po 1 powtórzeń 3 serieWtorek - WOLNECzwartek - klata - powtorka z poniedzialku znowu????? poczytaj sobie o regeneracji grup miesniowychpićtek po co az 5 serii??- plecy + przedramię (a gdzie cwiczenie na przedramie)??Unoszenie sztangi 5 serie po 1 powtórzeń tutaj podejrzewam, ze chodziło CI o podciąganie końca sztangi w opadzieja to nazywam "dziura w sciani " - wkładamy tam sztangę do tej dziury i podnosimy ja - 4 serie po 1 powtórzeń wiosłowanie 1 reka (hankle) - 5 seri po 1 powtórzeń i znowu na najszerszy grzbietugdzie cwiczenie na prostownik grzbietu oraz na m.
czworoboczny?Sobota za dużo cwiczen max 12 serii- BicepsUnoszenie sztangi 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli 4 serie po 1 powtórzeń młotkowe 5 seri po 1 powtórzeń "kolanko" 4 serie po 1 powtorzepodzial grup mięśniowych na dni sam sobie zrobisz, bo tu jest bardzo zly.
Poczytasz przynajmniej i sie tak szybciej nauczysz /tak chodziło mi o 5 serii na ławce płaskiej a potem 5 serii na skośnej - rozumie ze klatę mogę tylko raz w tygodniu ćwiczyć z twojej wypowiedzi - raczej to zmienię i przemysle - 12 seri na barki tylko to jak bys je poukładał na te cwiczenia co podalemUnoszenie sztangi 5 serie po 1 powtórzeń - Tak chodziło mi o podciąganie końca sztangi w opadzie.
Sorki cwiczenia na przedramię zapomniałem podac a wyglądają one tak : spuszczanie sztangi na palce za plecami "kaptury" z hantlami i sztanga oczywiście osobne 2 cwiczenia.
niewiem jak to nazwać " Gor dol - chwyt z gory z dołu i z dwóch bokow " - bierzemy hantle i obciazenie zakładamy tylko na jedna stronę i dźwigamy je nadgarstkiem.
Podzial grup mięśniowych jest zły - jak proponujesz ? moze kilka miesni wrzucić na 1 dzien aby byly tylko 4 dni treningu w tygodniu oraz weekend wolny - tylko jak ??

Post przez szymanek334c » środa, 18 maja 2016, 21:47

zostań póki co przy pilce i poczekaj chociaż ten rok z powazna silownia.
A tak swoja droga, choć podejrzewam, ze przez młody wiek tego nie robicie, piłkarze trenują również na silowni.
również nogi.

Post przez nalasoc » środa, 18 maja 2016, 21:48

zabek juz mówiłem dla ciebie tylko ACT.
ACT również jest popularne w czasie obozów dochodzeniowych w plice noznej( wiem bo sam mialem takich wiele)!!! Jak chcesz poprawić ten plan i wskazać kumplowi bledy to troche poczytaj.
Ja juz nic z nim nie bede robil, bo to by było juz za łatwe dla ciebie.

Następna strona

Powrót do Trening