Ten plan w większości napisał mi kumpel ... div align center Poniedzialek /div - klatka Wyciskanie sztangi na prostej i skośnej ławce - 5 seri po 1 powtórzeń Wyciskanie hankli na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń Rozpietki na ławce skośnej - 4 serie po 1 powtórzeń div align center Wtorek /div - barki Wyciskanie sztangi za głowy 5 seri po 1 powtórzeń Wyciskanie hankli z za głowy 4 serie po 1 powtórzeń Unoszenie hankli przed siebie 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli w bok 4 serie po 1 powtórzeń div align center Wtorek /div - WOLNEdiv align center Czwartek /div - klata - powtorka z poniedzialku div align center pićtek /div - plecy + przedramię Unoszenie sztangi 5 serie po 1 powtórzeń ja to nazywam "dziura w sciani " - wkładamy tam sztangę do tej dziury i podnosimy ja - 4 serie po 1 powtórzeń wiosłowanie 1 reka (hankle) - 5 seri po 1 powtórzeń div align center Sobota/div - BicepsUnoszenie sztangi 5 seri po 1 powtórzeń Unoszenie hankli 4 serie po 1 powtórzeń młotkowe 5 seri po 1 powtórzeń "kolanko" 4 serie po 1 powtórzeń div align center Sobota/div - Wolne Wypowiedzcie sie na temat tego planu - co dodać , zmienić itp.
A i mam jeszcze jedno pytanko kolega mi napisał ze przy wszytskich cwiczeniach kazda serie po 1 razy czy to jest dobre - czy lepiej uzyc progresji np.
12 | 10| 8 | 8 | 6 | - i jka możecie to powiedzcie przy jakich cwiczeniach