przez xXxSinistroxXx » piątek, 22 kwi 2016, 17:33
wiec chce poznać jakie wy efekty poczyniliście . wnoiskowalem z tego ze osoby które pisza na forum są przeciwnikami koksu a widocznie sami sie faszerujecie a krytykujecie innych
Rozumiem,ze to aluzja miedzy innymi do mnie.Pisalem juz o swoich osiagnieciach, do których doszedłem dobrym treningiem,podstawami diety i rzadko stosowanymi suplami.W zadnym poscie nie napisalem,ze branie koksu jest zle!Jesli ktoś ma odpowiednio dużo wiedzy,zeby prawidłowo ułożyć i przeprowadzić cykl, niekrótki staż treningowy (czyli solidne podstawy, bo koks nie jest dobrym sposobem na niedozywienie ), odpowiednia dietę to skoro czuje taka potrzebę to moze brac sie za soki . A to czy ktoś sie kluje, obchodzi mnie tyle,co np. to,ze ktoś pali.
Ale denerwują mnie malolaty,ktore naoglądały sie Pudziana na TVNie i w kilka miesięcy chcą byc jak on,biorac koks,a nie majac nawet pojecia jak ułożyć dobry plan na mase... (tu oczywiście nie mam Ciebie na mysli)
Do wyników xXxLoftisxXxa ciezko byłoby doisc na twarożku i krecie. Ale wymiary są konkretne i nie wywołują ironicznych usmiechow. Tylko nie pisz przypadkiem,ze on jest juz po 8 cyklach,a ty dopiero po pierwszym.