masa rak

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Octavia_ » poniedziałek, 30 maja 2016, 19:34

Siema wam jestem nowy na tym forum mam do was pytanie czy znacie jakiś trening na zwiekszenie may rak bo u mnie wyglądają one nie symetryczne z cala reszta tzn są za chude .Mam latek 16 wzrost 178 i wage 67kg.
Ze sprzętu który posiadam to tylko lawka prosta 2 hantle po 4.5 kg i jeden po 1 kg nom i ekspander ale raczej to przydaje siem na rozgrzewkę czy da siem z tego coś zrobić bardzo prosze o pomoc ćwiczę około 7 miesięcy

Post przez Maximooo » poniedziałek, 30 maja 2016, 19:44

hym moim zdaniem było by milo gdybys mial wiekszy nakład bo z 4,5 kilograma na lapke nic ciekawego nie zrobisz ,no jedna 1 to tak na bicepsik w oparciu o kolano moze byc ale jeśli skoro masz 7 miechow stażu wydaje m ise ze jest to dla ciebei za lekki ciężar bo prawdopodobnie tylko nim dwigasz,moim zdaniem powinieneś zainwestować w sprzęt ,najlepij w gryfiki i zmienne obciazenie ,tak zeby :trening: tez poczuła ze ciężar robi swoje ,pozniej dopiero mozna mówić o treningu na masę i dobierać warianty cwiczen bo ciężar wydaje sie dobry na rozgrzewkę mowie o 4,5 kilowych hantelkach a jeśli o ta dziesiątkę to jeśli nie jest ona lekka jak piórko po 7 miechach stażu ,kombinuj triceps jednorącz , biceps jednorącz , ale z takim ciężarem za daleko nie zawojujesz ,

Post przez Carreiro_Love » poniedziałek, 30 maja 2016, 19:55

Racja... Dobry byłby chociaż jeden krotki gryf i nieco wiecej nakladu... chociaż dwie pićtki, i parka jakiś wiekszych, powiedzmy po dziesiec... Wbrew pozorom sprzęt nie jest az taki drogi... Jak masz dojscie do tokarki, badz ktoś ze znajomych ma np.
zakład slusarski, to sprawa rozwiazana.
poproś zeby wytoczyli Ci gryf i cieazry po kosztach... Na samych hantlach moze byc ciezko.

Post przez Octavia_ » poniedziałek, 30 maja 2016, 20:31

nie niestety niemam ani nie znam kogoś takiego kto bym mi wytoczył gryfl lub obciazenie jedyne co to tylko dokupić . A moglibyście mi napićc jakiś trening na ręce bo mam bardzo male i narazie pomęczę siem tym jednym hantelkiem .Dokladnie chodzi mi o biceps i triceps

Post przez Monikaaaa » poniedziałek, 30 maja 2016, 20:32

kup sobie gdzieś w supermarkecie dobry gryf,koszt coś kolo stówki ale będziesz zdowolony i bedzie on ci służył długo co do obciazenia mozna kombinować my u nas w piwnicy mielismy kiedyś rozne motywy : jakieś ciężary z torów kolejowych,ciezkie felgi do pociągów czy do czegoś tam ;p da sie kombinować ;p pomysl
Pozdrawiam
Ps.Niema mozliwosci ze rozwiniesz sobie lapy 1 lekkim hantelkiem... i niewiem czy ktoś napisze ci trening który ma składać sie z cwiczec 1 hanttlem i to jeszce lekkim...kup gryf, to trening sie znajdzie

Post przez p0lny » poniedziałek, 30 maja 2016, 21:30

hej po1 sprawa twki w diecie i zarciu i nie mowie o suplach....to podstawa po 2 nie możesz nastawić całego treningu Ań ramiona bo zamiast rosnac bedzie ci jeszcze spadac....musisz robić normalny trening zwłaszcza jeśli jesteś poczatkujacym...dlategto psozukac w podpiętych trenindu i eventualnie pytaj...

Post przez Octavia_ » poniedziałek, 30 maja 2016, 21:37

ja wiem ze nie mogę ćwiczyć samych rak ale musze ponieważ w moim przypadku nie wyglądają one symetrycznie do całego ciala.A na to zeby je powiększyć to widze ze musze wiecej cierzaru zakupić

Post przez Aquai.M. » poniedziałek, 30 maja 2016, 22:13

tak w domu mzoan ćwiczyć ale jak amsz ograniczony sprzęt to z pustego i salomon nie naleje zainwestuj w sprzęt dobar rada :o

Post przez Octavia_ » poniedziałek, 30 maja 2016, 22:14

to jak kupie sprzęt to siem do was zglosze po trening

Post przez kristof_Co » poniedziałek, 30 maja 2016, 22:27

ostatnio rozpisałem trening gosciowi o wadze 105kg który dysponuje tylko 2 hantelkami po 5 kg kazda

Następna strona

Powrót do Trening