Chyba wszytko jasne z samego tytułu tematu, czy administracja forum i testosterone.pl ma w planach przygotować jakieś koszulki?
Jeżeli jest potrzebna pomoc grafika znam bardzo dobrego.
Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Chyba wszytko jasne z samego tytułu tematu, czy administracja forum i testosterone.pl ma w planach przygotować jakieś koszulki?
Jeżeli jest potrzebna pomoc grafika znam bardzo dobrego.
fajny pomysł,
ale z tego co wiem TESTOSTERONE dołącza koszulki swoje do zamówień, Dobrym wyjściem była by możliwość zakupu koszulek typowo 4gym w atrakcyjnej cenie.
toxyna - testosterone.pl!
Koszulki testosterone.pl dołączane są do zamówień ponad 200-300 zł jako gratis ![]() z tego co wiem, będą też do nabycia za pieniądze, lecz nowy wzór i koszulka bardzo dobrej jakości [jak już będzie projekt nowej koszulki, zapewne się tutaj wrzuci] dodam też, że planowany jest dres testosterone.pl spodnie + bluza, ale to z czasem co do 4gym.pl to bardzo dobry pomysł, myślę, że jak dojdzie jeszcze garstka użytkowników można zrobić osobny temat kto by wziął takową po hurcie [wiadomo byłoby ile mamy zamówić na pierwszy raz, żeby nie leżały] a jak wiadomo, im więcej tym lepiej, bo cena jest niższa Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
A jest wersja czarno białą? Sorki za pomyłkę w nazwie nie powtórzy się.
Tylko takie kolory jak wyżej
Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
• Strona 1 z 1