Jak, ile, czy?

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez xXxewagurbanxXx » wtorek, 17 maja 2016, 13:29

Witam!

Mialbym do was taka probsbe o napisanie sposobów treningów w tych 3 postawowych rodzajach: masa, sila, rzezba. Chodzi mi parametry takie jak:

ciężar (maly, sredni, duży - dopasowany do mozliwosci oczywiscie)
szybkość wykontwanych ruchow (szybko, srednio, wolno)
ilość powtórzeń (malo srednio, max)

i ewenutualne inne które maja znaczenie.

I jeszcze jedno pytanie:

Czy cwiczenie tego samego dnia bicepsu i tricepsu to dobry plan czy lepiej rozdzielic?

Post przez Synder1964 » wtorek, 17 maja 2016, 14:02

takie plany są na forum tylko trzeba poszukać moim zdaniem biceps lepiej połączyć z barkami i ćwiczyć najpierw barki a później bicepsy ale plan nie jest staly i trzeba go zmieniać wiec kiedyś trzeba bedzie je rozłączyć a jeśli chodzi o ruch to umiarkowane tempo ale nie zapominaj o dobrzej technice to jest klucz do sukcesu ja sam o niej zapomniałem kidys i teraz są rezultaty tylko czasmarnowalem na silowni.
TECHNIKA NAJWAZNIEJSZA.
z tego co sadze jesteś pocztkujacy to zacznij od treniggu obwodowego tez gdzieś znajdziesz jakieś przykładowe rozpiski na forum miłego pakownia pozdro

Post przez WardellCoun » wtorek, 17 maja 2016, 15:33

Wszystko na ten temat znajdziesz w !!Przyklejony:najwazniejsze tematy dzialu!! (treningu oczywiscie).Bic z tricem mozna laczyc,na ogol wykonuje sie to w superderiach,a do tego potrzeba nieco doswiadczenia (bo zgaduje,ze jesteś poczatkujacym).

Post przez Ingeborggg » wtorek, 17 maja 2016, 17:08

Biceps z tricem to dobre polaczenie

Powrót do Trening