przez HFlorrie » piątek, 2 gru 2016, 20:58
No to pare rad ode mnie. W domu najlpeszym rozwiazaniem bedzie, jak sobie kupisz worek, pilke szybkosciowke i do tego rekawice przyrzadowki . Nic innego ci sie nie przyda. Ewentualnie kups sobie duze lustro i przed nim rob walke z cieniem.
Jednak chce zwrócić uwage, ze jeśli jesteś poczatkujacy w temacie sztuk walki (czyt. nigdy nieć nie trenowales, lub twój staż to <2lata) to takie domowe treningi mogą ci przynieść wiecej szkody niz pozytku. Najpierw w klubie, pod okiem trenera, musisz nauczyć sie prawidłowej techniki. Jest to element, którego nie nauczysz sie z ksiazek czy filmów szkoleniowek . Musi byc obok Ciebie stać ktoś kto bedzie sie na tym bardzo dobrze znal i bedzie poprawiał twoje bledy.size 1Wyslany Nie Maj 30, 2004 7:11 pm: Julek91Ja osobiocie bym radzi3 GUMY...przywi1zujesz je do drzewa, s3upa itp. stajesz tyłem do w/w obiektów i wykonujesz konkretny ruch...Jak chcesz żeby Ci było cieżej to odsuwasz sie dalej, aby mocniej napi1a gumę
Mam nadzieje że wiesz o jakie gumy mi chodzi
No wiem o jakie gumy chodzi ale to odpada bo słyszałem ze po tym lapie sie nawyk odpychania a nie bicia
chodziło o trening domowy W domu gum nie przymocujesz (chyba, ze masz dom 250m.kw. :lol: ).
Gumy stylach uderzanych są bardzo rzadko wykorzystywane, zeby nie powiedzieć wcale. przydają sie przy treningu dla bardzo, naprawdę bardzo zaawansowanych. Chyba narazie nie ma potrzeby, zebym tłumaczył na czym polega trening na gumach w stylach uderzanych :lol: