jak byś walił kotlety z piersi na PAMIE bez panierki to jak najbardziej....jeszcze na noc kotlety i kasza
Walnij jakiegoś tuńczyka albo twaróg chudy z łyżką oliwy
Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Dieta jest ok??
jak byś walił kotlety z piersi na PAMIE bez panierki to jak najbardziej....jeszcze na noc kotlety i kasza Walnij jakiegoś tuńczyka albo twaróg chudy z łyżką oliwy Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości.
Tak tluszcz jak najbardziej-spowolni wchanianie bialka-poniewaz oblega na scianach zoladka.
te kilka kotletów sam bym wszamał z chęcia
"Ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą"
kotlety wyglądają na mielone, co nie jest najlepszym rozwiązaniem (choć lepiej to jeść na masie, niż na redukcji
jak wiadomo, nie każdy może dysponować finansami do diety, jak wiecie nie jest to tani sport a zapewne nasz Krzysiu się jeszcze uczy czekamy na resztę wypisek Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
![]() Dieta: 1.Płatki owsiane + banan 2.Kanapki z szynką 3.Zupa brokułowa 4.Ryż-kurak+warzywa 5.Ryż kurak+warzywa 6.Primaltein Whey Środa Plecy: 1.Wiosłowanie sztangą 4 serie 30kg 2.Wiosłowanie hantlom w opadzie tułowia 4 serie 2x10kg Biceps: 1.Uginanie ramion ze sztangą 4 serie 25kg 2.Uginanie ramion w oparciu o kolano 4 serie 3.Uginanie ramion uchwytem młotkowym 4 serie 2x14kg ![]() Przed treningiem porcja Anabolic Rush'a ---------------------------------------------------------------- ![]() Smak-6/6 Rozpuszczalność 100% Pobudzenie 4/6 Pompa 3/6 ---------------------------------------------------------------- zobaczcie ten filmik pozdrawiam
film wymiata
styl pijanego mistrza Krzychu,twoj trening plecow nadal lipny-wiec duzych plecow chyba nie bedzie
Z racji tego,że mam bardzo dużo nauki,muszę zrobić przerwę w prowadzeniu dziennika...
zbliża się koniec roku szkolnego i muszę poprawić oceny Od 26 czerwca do 7 lipca wyjeżdżam na obóz szkoleniowy oczywiście fotki będą Od 12 lipca dziennik będzie dalej prowadzony może przez ten czas wpadnie troche $ i kupi się coś do cyklu Ze sportowym pozdrowieniem Krzysiek ** EDYCJA POSTA **
Niech się ktoś w końcu przyzna. Kto moje posty usuwa?!
To ile tej wody pijesz dziennie?
piję od 3-5l
ja nie wiem kto usuwa te posty pozdrawiam
sorry że się wbije w temat! ale ku*wa kto śmie usuwać te posty?
Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości.
szkoda, że zaprzestajesz z wypiskami...
taka wypiska zajmuje tylko kilka minut dziennie, postaraj się dotrwać do końca bez żadnych przerw Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
Przed chwilą przyszedłem z poprawy, i jeszcze nie zaliczyłem
Dzisiaj jest już 14,a do końca roku zostało tylko 11 dni od 26-7 lipca obóz,więc wypiski rozpocznę 10 lipca może wpadnie przez ten czas troche $ i kupi się jakieś odżywki fajnie by było gdyby osoba prowadząca dziennik dostała jakieś wsparcie sponsora pozdrawiam
Sponsor zaproponował inny konkurs, ale zanim zostanie rozpoczęty musi dojść jeszcze trochę użytkowników.
Suple to nie wszystko, na odpowiedniej diecie + (samo mono) można zrobić mega progress Ja, np. zamiast gainera / carbo które masz w tescie wolałbym wydać kasę na piersi i nie jeść samych 'mielonych' Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
,,samych mielonych" to ja nie jem
cały czas nie będę jadł piersi z kurczaka przecież trzeba troche urozmaicić miałem ochote na mielońce,to jadłem mam nadzieję,że jeszcze jakaś osoba założy DTi zobaczymy czy będzie jej tak łatwo pozdrawiam Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|