przez IDoughertI » piątek, 20 maja 2016, 11:55
znawca nie jestem i nie wiem czy w twoim przypadku to jest to samo, ale przyczyna moze byc coś z krazeniem lub niewydlolnosc serca, najlepiej jak pójdziesz z tym do lekarza
przykład jest z zycia
jeden mój znajomy pracował za granica, wiadomo ciezko od rana do wieczora, po pewnym czasie mial takie objawy jak opisales, po prostu drętwiała mu reka w nocy jak spal, a którejś nocy mial coś jakby skurcz, ale taki bolesny, tak ze cala lewa strona, reka klatka,kark, mu (nie wiem jak to nazwac) wkazdym badz razie coś jak skurcz, bardzo bolesne, po ilustam sekundach czy minutach to ustalo, no i nic, po jakimś czasie jak wrócił do kraju i robił badania lekarskie bo do czegoś tam mu byly potrzebne wyszlo mu nieciekawe ekg, później lekarz powiedział mu, ze ma nie za wesoło z sercem, tzn. nie zeby coś tam bardzo groznego, ale wyniki nie byly dobre, i zaczął go wypytywac, po tym wszystkim stwierdzil, ze mógł to byc zawal (stosunkowo lagodny), tak zwany przechodzony i ze dużo ludzi to przeszlo i nawet nie wiedza, ze mieli zawal
sie rozpisałem
moze w twoim wypadku to jest wina zlego ulozenia podczas snu, ale ja bym tego nie bagatelizowal, jeżeli to sie bedzie dalej powtarzalo, to lepiej pójdź do lekarza i zrob se badania