przez xXxMilkaxXx » środa, 27 lip 2016, 11:04
Oka Relacja:
Okrutny wzrost sily ze 115kg obecnie wskoczyłem na 130kg i to dość łatwo poszło jeszcze zostało 2 tygodnie i 3 dni cyklu mysle ze powinienem na klacie zrobić sile ok 135-140kg na plecach etz i barkach poszła sila ładnie barki robiłem wczesniej w najwiekszej serii 65kg teraz 78kg plecy robiłem 75kg (podciaganie sztanmgi w opadzie)obecnie 100kg 8 razy reka hmmm jak to z moim body bywa oczywiście wsyztsko w obręcz idzie i plecy ; ale coś tam reka rusyzla narazie nie mierzyłem zmierza na koniec cyklu ale 40cm raczej nie zrobie z pwodu braku diety i suplementacji mówi sie trodno ; albo moze temu ze ja glownie sile robiłem na cyklu zamiast bardziej sie pompować ale czuje ze teraz zaczęło sie najlepsze metax juz mi sie skończył zostało mi 4 strzaly Testosteronu Prolo i 1 Sustanolu bo dla braciaka został z porzedniego cyklu a mi brakowało 1 fiolki do tego zeby cykl mial rowne 8 tygodni :D Clomidu ino chyba ebde musial dokupić bo mam 12 tabsow ale braciak chyba ma z 6-7 chciał nie cchial musi starczyć potem kupie se jeszcze Silimarol albo Hepatil i mam 1 listek esensiale forte za ok 2 tygle beda fotki niestety bez fotek z porownaniem z przed cyklu (brak aparatu byl) oglna charaketrystyka:Cykl glownie poszedł w Sile i w barki zresztą sami ocenicie niedługo efekty pozdro