co robic...

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez lucille » sobota, 7 maja 2016, 13:37

Mam problem...moje ciało wyglada doskonale po trningu, wszystko jest napompowane widać zyly i tak dalej...ale później wszystko wraca do normy czyli oczywiście widać mięśnie ale wydaja sie one otluszcone( ale po treningu niewidac ani grama tluszczu ) ~ MOZE TO WINA DIETY ? A MOZE WINQ TEGO ZE kiedyś byłem GRUBY A później SHUDLEM I ZACZELEM ćwiczyć ? ale qrde niekumam jednego...jestem teraz na 2 cykly steroid xD i niby przytyłem 14 kg i po treningu wyglada to naprawdę wyjebiscie pompa i wogole jest masakrycznma ...ale później all wyglada jak otluszcone i flakowate ; poprostu lipa ; moja dieta : ( musze uważać z jedzeniem bo mam ostra tendecje do tycia ;/) 5-6 posilkow dziennie ser poltlosty albo hudy pomieszany z jogurtem
piersi gotowane z kury
mleka acidofilne i ogólnie nabiał
jestem często na studiah i niewiem co mam tam do jedzenia brac wiec biorę zawsze pare serkow wiejskich ale niewiem czy to good pomysl ;; naprawdę trace juz motywacje i wiarę w to ze mozna fajnie wyglądać ; bo niby masa poszła ( po treningu widać to perfidnie ale później jest lipa ; POMOCY PLZ !!

Post przez lucille » sobota, 7 maja 2016, 19:35

ah dodam jeszce ze czuje sie zajebiście jak jest hlodno ( skora jest napieta a wtedy właśnie moje mięśnie maja definicje...a jeżeli robi sie cieplo wszystko zaczyna sie zlewać i czuje jak sie rozpływam ;/;

Post przez kubusss » sobota, 7 maja 2016, 20:20

moja dieta : ( musze uważać z jedzeniem bo mam ostra tendecje do tycia ;/) 5-6 posilkow dziennie ser poltlosty albo hudy pomieszany z jogurtem
piersi gotowane z kury
mleka acidofilne i ogólnie nabiał
jestem często na studiah i niewiem co mam tam do jedzenia brac wiec biorę zawsze pare serkow wiejskich ale niewiem czy to good pomysl ;; no wiesz nie możesz opierać diety tylko na nabiale jedz mięso warzywa chleb pełnoziarnisty itd masz zresztą podwiesone posty z dieta

Post przez lucille » sobota, 7 maja 2016, 20:48

wiem wiem ; ale kurde niewiem co mam brac na studia do zarcia a z mięsem tam niewyskocze XD ale niewiem co mam robić ze swoim cialem ...naprawde niewiem ; tak jak mowie jak jest hlodno to jest rzezba a jak jest goraca to jest zlane wszystko whuj ;

Powrót do Trening