przez accuph_6884 » niedziela, 29 lis 2015, 15:55
no co ty nic nie bbierz chyba niechcesz miec luznych stolcow :D (to jest z tej strony)
piszesz mam 15 lat, wg mnie i pewnie nie tylko mnie ten wiek niejest odpowiedni do uprwiania kulturystyki a co dopiero do brania wspomagania... rośniesz jescze wzwyz, poczekaj rok wtedy pomyslisz nad wzrostem w szez :D
jeżeli masz taki zapal do cwiczniea to idź na silownie poćwicz przez ten rok (zobaczysz na sucho mozna wiele zrobic) niebedziesz zadowolony pomóż sobie koksem... niechodzi tu o to zebym cie namawiał poprostu sam musiz podjąć decyzje przemyśleć za i przeciw i podjąć ta decyzje
z tęg co piszesz wnioskuje ze możesz miec jakieś problem moze komplesy to nie moja sprawa!! ale naprawdę niewarto !!!!!konczyc zanim sie zacznie!!!!!!! przemysl wszystko raz jescze i pogadamy wtedy
poczytaj stronę z medycyna sportowa zapytaj lekarzy (moze njapierw o dietę albo odzywke :D)
jeżeli jednak zdecydujesz sie na koksik to coś sie wymysli ;((( przemysl wszystko size 1Wyslany Czw Maj 13, 2004 3:47 pm:
15 lata stanowczo za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wróć z tym pytaniem za 5lat!!!!
drogi compressor1988ie
na twój post ja STANOWCZO odpowiadam NIE:
zbylun za 5 lat to on juz bedzie po kilki (moze jak nie zmadrzeje kilkunastu) cyklach wiec niekarz mu wracać tu za 5 lat bo go moze juz nawet niebyc
trzeba pomyśleć i coś doradzić bo pojdzi ena inne forum i zapodadzą mu cykl mety omy deki wszystko naraz i go zbija no tu przesadzilem ale warto pomyśleć jak mozna przekonać ludzi do niebrania niczego i sprawienie ze kulturystyka z apare lat stranie sie czystym sportem... moze to mało realne ale trzeba zacząć od swojego podworka, pojedynczych jednostek
sam niezadko mysle o wzieciu koksik, ale zawsze udaje mi sie akie mysli przezwycierzyc, boje sie jednak ze za jakiś czas postanowię sobie wezmę koks trzeba kogoś popytać co i jak brac, kogoś zaufanego wiec uderzę tutaj na forum moze u sibie na silce, powiedzą jesteś za młody wróć za 5 lat pójdę gdzie indziej a pewnie wes sobie na poczatke 1 strzalow omki potem z 2 t mety moze jescze Dekę będziesz zajebisty na koniec walniesz sobie winnko i zezba tgez bedzie wporzo..................... to tylko bedzie poczatek bo mi sie spodoba zajebisty przyros duza masa duza sila w mgnieniu oka (niepatrzac na to co bedzie za pare lat)...................................lepiej wiec jak doradzimy chłopakowi zeby pmyslal najwyzej doradzci mu spokojnie od dobrej diety jakiegoś gainera EWENTUALNI mlaej dawki koksu (czyli pojedyncze cykle) niz odsyalac go za jakiś czas czy do inncyh ludzi
takie jest moje zdanie
myśleć ludzi zanim coś zrobicie najlepiej nie raz nie dwa ale trzy razy :D
za co masz moda ?? just kidding